7 hämmastav Internetis pesa

7 hämmastav Internetis pesa
Kuna WGS on üks kõige viljakamaid online-teenindusaegade mängude arendusmaju olemasolu, on see üks või kaks plokki ümbritsetud. Suurte kogemuste tõttu on meeskond mänginud keskset osa tööstuse kui terviku jätkuvas kasvus ja mängude keerukuses.

WGS-i toodang on olnud juba aastaid järjepidevalt suurepärane ja tundub, et meeskond ei kavatse mõni aeg varsti aeglustada, vähemalt kui võtame Amazing 7i tõendeid! Selline klassikaline praeguste teenindusaegade hingamine annab uut elu proovitud ja testitud vana kooli video pesa vormingus, vähemalt esmapilgul.

Madalad

Nii et just see, millega me siin tegeleme? See on täielikult uuendatud 5 reel videomängu mäng kogusumma 25 joonega, mis kõik pakuvad tõsist potentsiaali, et teha teile väga hea välja tõesti.

Hästi instinktiivne mäng, mis on go-go-st, on üks kõige esimesi asju, mida te Amazing 7i kohta tõenäoliselt märkate, on see, kui kaunilt hästi suudab vana kool kaasaegne. Vanemad funktsioonid, näiteks täielik puudumine boonus või lisafunktsioonid ja alammängud ühendavad endaga koos mõnede kõige silmapaistvama, tipptaseme ja suure eelarvega graafika, mida me arvame, et oleme kunagi näinud kohal sellist interaktiivset videolaenutus mängu.

Veel üks asi, mis on Amazing 7'i mängimisel koheselt väärt teie tähelepanu, on üsna uskumatu jackpot pakkumine. Kuigi enamus sellel videolõigul asuvatest videolõikest viivad jooneni kuskil ligikaudu $ 10,000 või $ 20,000 - võib-olla $ 50,000 vajutades; Amazing 7i meelelahutuses olevad mängijad võivad netotada endale lahedat $ 500,000i, kui nad suudavad kogu aeg minna.

Jäta vastus