Amanda Panda ja jackpot reisi pilu

Amanda Panda ja jackpot reisi pilu
Amanda Panda on 5 reel, 25 liinipesa, millel on vaba keerutusfunktsioon ja spetsiaalne salajane kamber boonus funktsioon.
Kolm või enam hajumise sümbolit käivitab Amanda Panda tasuta mängude funktsiooni. Pärast vallandamist lülitub ekraan vaba mänguvõimaluse juurde. Mängijal on 8i valitavad objektid, iga valik näitab kordajat. Kui valitud on koefitsientide parameetrite paar, alustavad tasuta mängud 10 tasuta mänge sobitatud kordajas. Tasuta mänge saab uuesti laadida.
Secret Chamberi funktsioon käivitatakse juhuslikult pärast ostetud spinit. Kui see käivitub, läheb mäng üle salajasele kollektsioonile teises ekraanil. Salajasel kollektsioonil on 15 valikud, mida mängija saab valida. Iga valimine võib näidata kas mündi väärtust, auhinna ikooni või stoppikooni. Iga mündi valik lisab mündid boonus Meeter.

Jäta vastus