Euroopa ruleti pesa
Euroopa rulett

Euroopa RulettOn väga lõbus mäng kasiinodes üle kogu maailma ning meie saidil tänu Playtechi headel inimestel. See versioon rulett On sama kui prantsuse keeles Rulett; see on 37 kambrite asemel 38 et leidub rohkem klassikaline, "American" võtta mängu. Kuigi see võib tunduda väike erinevus, on see üsna märkimisväärne, kuna maja serva lühendatakse peaaegu poole võrra!

Euroopa rulett teave

Kuigi esimene pilk a rulett Tabelis on ilmselt üsna hirmutavalt kõige mängijatele, põhiidee mäng on üsna lihtne aru: arvan, mis on 37 kambrite plastist pall maandub. Võite proovida valida üldine vahemik või värvi pott, või Kas paaritu või isegi kambrist tulevad.

Kuidas mängida Euroopa rulett

Tõmmake välja väljaheit ja asetage selle ikoonilise kasiino mängu juurde! Esiteks tee oma panused. Üksiku spinni korral on teil lubatud teha järgmisi ennustusi:

  • Ranges: Arvestage, kas number on numbrite üla- või alaosas; Kas see toimub esimeses, teises või kolmandas kolmandikus; Või kui see maandub esimeses, teises või kolmandas veerus.
  • Paari või kvadrandid: Pane oma laastud Numbrite vahel paarideks või numbrite kvadranditeks.
  • Kummaline või isegi: Valige, kas pall tõuseb paaritu või paaritu.
  • Punane või must: Otsustage, kas arvate, et järgmine number on punane või must.
  • Üks number: Vali üks number, mis teie arvates tulevad.

Kui olete oma valikud teinud, klõpsake spinil ja liigutage sõrme! Iga kihlvedude tüüp ja maksimaalne kihlvedu, mida võidakse panna igat tüüpi panusele, on loetletud tasulises tabelis, mida saab näha, kerides üle märk, mis näitab kihlvedude maksimumi ja minimaalset lehe ülaosast.