Kariibi Goldi pesa
Kariibi mere kuldset pesa kohta
HINNANG:
keskmine">

Kuigi üsna palju WGSi mänguautomaate on boonus Mäng, mis käivitub teie poolt, mis pöörleb komplekti boonus Või hajumine sümbolid Kariibi Gold slot pakub selline boonus Mäng ja ka juhuslikult käivitatud ka.

Nii et see tähendab muidugi seda, kui mängite seda Piraat-teemastatud mänguautomaati, siis ei tea kunagi, kas teile antakse see täiendav boonus Mäng, kuni olete mänginud üksiku baasimängu ümber!

Anname nüüd teile lühikese ülevaate sellest, kuidas WGS on selle pesa kavandanud ja kokku pannud. Leiad, et see on kujundatud viie videorõnga pesa kujul ja seepärast näete märkimisväärselt palju reel sümbol animatsioone mängida nagu te spin need rullid ja ka see pakub mõningaid huvitavaid heliefekte liiga!

Võite mängida erinevaid mündi väärtuse seadeid, mida saate seada nii madalale kui lihtsalt 0.01, ja igal spinil, millel te mängite, on võimalik mängida nii vähe kui üks tasulist joont või kuni kakskümmend viis rida.

Vabad keerutab boonus Mäng, mis käivitatakse spreideerituna hajumise sümbolites, eeldab kõigepealt, et te mängiksite väljavõtte tegemisega Treasure Chest kogumise mänguks, et näidata, kui palju vabasid keerutab sa mängid välja ja multiplikaatorid, mida need vabastab, keerutab ka.

Juhuslikult antud boonus Mäng näeb, kui peate valima objektid välja boonus Ekraanil ja tehes siis igaüks, kelle valisite, ilmub siis rahaline auhind, mis on kõik kokku liidetud ja omistatud üheks lõplikuks boonus Mängu võitnud väljamakse.

Mis puudutab WGSi mängitavust, mis on välja töötatud ja tarnitud Caribbean Goldi mänguautomaadist, annaksime 8-ile õiglase 10i, sest see on pesa, mida saate nautida mängides ja kunagi igavust mängida kas nende tõttu boonus mängud!