Dolphin Reef pesa
Me liigume sügavuti alla ookeani lained läbi Quickfire'i veetaolise pesa kaudu; Mingil hetkel on merepõhja all Dolphin Reef, mis ümbritsevat valgust elanikele vaevu häirib. Oleme varem mänginud õiglasi väheseid unikaalseid mänge, nii et me selgitaksime, kuidas see üks asi on.

Dolphin Reef pakub viit rullu, kakskümmend sõiduplaani ja palju ookeani eluruume; Rullide taga on vesine stseen ja me oleme selgelt selle mereosa liivas põhjas. Valgusvooga püstitavad ülevalt ja valgusta rullid, mis on fikseeritud taime elu.

Põhimärgid on tavalised igav 9, 10, J, Q, K ja A, kuid väärtuslikumad neist on merehores, meritiil, kilpkonn ja oranž troopilised kalad.

Seal on hajutatud sümbol, mis on lukustatud aarde rinnus ja loodus esindatud rõõmsameelse ilmega delfiin. Delfiin on ka boonus Sümbol, mis aktiveerib vabad keerised.

Bonus funktsioonid

Free Spins

Nii et õnnelik delfiin on siin vabade keerdude võti, ja peate selle laskma kaks ja neli rullidel boonus. Tegelikult ilmub delfiin ainult nendele kahe rullile, mis mõjutab tema kasulikkust mõnevõrra loodusena.

Igatahes saad nüüd vaid viis vabast keerist, kuid kaks ja neli rullid laienevad, nii et nad on täiesti looduslikud; See tähendab, et kippus võite palju võita iga spiniga. Kõigi spinatükkide vahel sukelduvad delfiinid kahe loodusliku rulliga meeldivalt.

Gamble funktsioon

Kas eelmine võiduajamine on hasartmäng? Seda mängu saab mängida, klõpsates rullide all nuppu "Gamble". Nüüd saate mängida mängu, milles te prognoate järgmise mängukaarti - õige värv kahekordistub teie võidu ja õige ülikond tõstab selle neljakordistuma. Viis võitu järjest on piir.

Dolphin Reef Online Slot Playing Tips

Ärge laske liiga õnnemängufunktsioonil kaasa võtta - viiest järjest võitjad on äärmiselt ebatõenäolised ja pidevalt mängivad hasartmängud teie pankroti kiiresti.

otsus

Selles pesas pole eriti midagi valesti, aga pole ka midagi põnevat; Tal on kena lõõgastav heliriba ja tavaline vaba keerutab keeruline keerdumine, nii et see on väärt, kuid mitte liiga pikk.