Dragon Master Internetis pesa
Kui teil on draakonite fänn ja see fantaasia keskaegne motiiv, siis hakkate olema Armastus Dragon Master teenindusaegadeks. Sellel mängul on viis rullu ja 25 tasulisi jooni ning seda saab välgure¾iimi abil otsekohe tasuta mängida. Dragon Slayeri sümbolid on looduslikud ja asendavad kõik muud sümbolid peale Orb Scatteri. Viis orbide hajumise sümbolit korrutab automaatselt oma kihlvedu 100'iga ja kui Dragon Slayer ilmub siis teie võidud kahekordistuvad automaatselt. Kolm Orb'i hajumise sümbolit teenivad teile tasuta mänge ja teile antakse kümme. Kui olete silmavõistlusega graafika fänn ja võite võita video teeninduspiirkondades suurepäraseid rahalisi auhindu, siis võib teie jaoks olla just Dragon Master. See lihtsalt ei parane sellest fantastilisest häälestusest meeleolu jaoks.

Jäta vastus