Star Jewels pesa

Star Jewels pesa

http://www.slotorama.com/img/2015/10/star-jewels-slot-machine.jpgKuidas võita star jewelries

Kui teil pole vabasid keeriseid või kordajaid, saab teie tavapärane tähelepanu keskmine võit. Õnneks on mitmeid korralikke väljamakseid, eriti kui arvate, et saate ainult 10i müntide jaoks keerutada. Parim on hõõguv teemant, mis on 1000i 5 müntide jaoks, 300 4, 50 3 ja 2 mündid vasakult 2-i jaoks. Sellele järgneb nii rubiin kui ka pärli, mis 400i 5 müntidega kellad on ja mis maksavad 3-ile. 300i 5 müntide kõrval on safiir järgmine.

Teised kalliskivid on allesjäänud algupärased sümbolid, lilla lilla, roheline, sinine ja oranž üks selles järjekorras. Väiksemad võitu Star Jewelers'ilt tulevad läbi mängukaartide sümbolid, mis kõik asuvad veidi futuristliku kujundusega kastides.

Metsikute ja kleepuvate okaste laiendamine

Mängul on looduslikud sümbolid, mis lihtsalt ütlevad "looduslikud" 3 korda. Need asendavad kõiki teisi sümboleid, et luua ekstra võitnud kombinatsioone. Kui saate rullidel 1 või 3 ja võite võita rohkem, a boonus järjestus käib sisse

Kõigepealt laiendab looduslikult kogu rea nurga rea ​​3-i katteta - ja selle loo arvutamisel võite selle võita. Järgmisena saate selle metsikuga endiselt oma koha, mis on suurepärane võimalus koguda rohkem võite. Kui tabate 2indMetsik (rullid 1 või 3 ükskõik milline neist ei olnud varem), siis saate teise pöörde. Sa saad ainult ühe pöörde, kui sa alustad mõlemat metsikut samaaegselt esialgsel pöörlemisel.

Jäta vastus