Lucky Beans pesa
Aastate jooksul on WGS loonud sadu lõbusaid ja rahuldust pakkuvaid mänguautomaate, kuid Lucky Beans on jätkuvalt üks paljudest mängijatele eelistatud mängude pealkirjadest. Seda videopilti mängitakse viie reeli seadistamisel ja seal on 30 tasulised lingid, mis pakuvad mängijatele mitmeid erinevaid kihlveo võimalusi, kui nad otsustavad mängida reaalseid raha. Seda mängu saab mängida väikeste $ 0.01 kihlvedude eest makselahenduse kohta ja mängijad saavad seda suurendada kuni $ 5 reast ja 3 mündid reast, kui neil on suurem kasiino eelarve. Maksimaalne lubatud panus ühe spina kohta on $ 450 ja selle panusega saavad mängijad sellest lõbusast mängust kindlasti hämmastava tulu.

Teema: MuinasjuttTarkvara: WGSNr. Rullidest: 5Nr. Reast: 3Winning'i read: 30Bet piirangud: [$ 0.01 - $ 450] Märksõna: "Poiss - Jack" - asendab kõiki sümboleid peale ScatterScatteri Sümbol: "Fairy" Tasuta keerutab: YesMultipliers: (kuni x5 - juhuslike võitude kordaja ) Mängu omadused: Random Lucky Leprechaun Instant Cash Win; Lucky Bean vali mind boonus Vooru; Random Wild Beanstalk mäng FeatureSecond Screen boonus Mäng: YesReel Omadused: Juhuslikud looduslikud reelidAuto mängida: Jah