Achilleuse pesa
RTG on juba kasutusele võtnud piisavalt teenindusaegasid kreeka Mütoloogia. Nagu nimigi ütleb, on Achilles neist üks. Oma kõige üldisemate omaduste kohaselt järgib see kuulsate pesa tootja poolt toodetud enamike teenindusaegade skemaatilist paigutust. Kuid tema temaatiline esitus erineb enamikust sarnastest masinatest. On huvitav märkida külgmiste märkustega, kuidas RTG kasutab rohkem teenindusaegadel pigem rohkem sümboleid kui meeste ja naiste pilte. Lähemalt tutvume Achilleuse detailidega.

See pesa on varustatud 5 rullide ja 20 teenindusaegadega. Kuna see on juba RTG-ga juba tavapärane, on pesa teile palju pakkuda: eduka hasartmängude korral läheb teid järk-järgult jackpot Ja juhuslik tavaline jackpot. Kui te seda luged, te tunnete tõenäoliselt umbes pilootilist sõna. Seetõttu ei ole vaja selgitada progressiivse pesa väärisust. Teine auhind, mõõdetuna 10,000 müntides, on lihtsalt tohutu. Seal on palju teenindusvõimalusi, mis ei paku võrreldavat auhinda isegi esimesena jackpot! Müntide nimiväärtused on erinevad: $ 0.01, $ 0.02, $ 0.05, $ 0.1, $ 0.25, $ 0.5, $ 1 ja $ 5.00. Võite panna 20i mündid kõige rohkem rullidele ja 29i võitnud kombinatsioonid muudavad teie võimalused rohkem kui piisavalt.

Siin on vabad keerad siin üsna alandlikud (ainult 25) ja boonus Väljakutsed ei kuulu küsimuse alla, kuid sa ikkagi natukeneesi ja hajutatud sümboleid peegeldavad. Automaatne ketramine on siin.

Ühesõnaga on pesa palju end soovitada. Kohtuotsus: kena üks.